Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни скаржаться, що в консульстві США доводиться закопувати айпади

П'ятниця, 20 вересня 2013, 09:53

Нові правила безпеки, прийняті в посольстві США в РФ, збентежили багатьох москвичів, що звертаються до консульського відділу американської дипмісії для одержання візи.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", з 1 вересня на територію консульського відділу посольства заборонено проносити будь-яку електроніку, а також навушники, зарядні обладнання, ємності з рідиною, у тому числі парфуми.

Відповідне оголошення висить при вході в будівлю посольства.

При цьому камера схову бере тільки мобільні телефони. На численні питання відвідувачів, куди їм діти інші речі, охорона не відповідає й пропонує залишити будівлю, тим самим пропустивши призначене інтерв'ю.

Як передає кореспондент, який провів у черзі в посольство близько години, подібні нововведення стали новиною для більшості москвичів, що звертаються за візою.

Тому люди стали шукати вихід із ситуації, і часто їх рішення виявлялися нестандартними.

Зокрема, один з відвідувачів дипмісії намагався закопати свій айпад поряд із будкою поліції. Інший здобувач на візу США склав свої речі в поліетиленовий пакет і закопав у квітковій клумбах, розташованих на Садовому кільці неподалік від дипмісії.

Металеві огородження навколо американського консульства суцільно обвішані навушниками й зарядним обладнанням, а на газоні валяються флакони парфумів, MP 3-плеєри й інша електроніка.

Після проходження співбесіди люди ходять по траві, намагаючись знайти свої речі.

Неподалік від будівлі посольства припаркований автомобіль із картонним оголошенням, на якому написано: " Камера схову".

За словами деяких людей у черзі, невідомі особи за винагороду в 100 рублів пропонують залишити речі в машині.

"Але де гарантія, що, зібравши кілька айпадів, машина не виїде в невідомому напрямку?" - обурювався один зі здобувачів на одержання американської візи.

Однак співробітники поліції, які чергують біля входу в посольство, не проявляли ніякого інтересу до цього автомобіля, який, можливо, стояв на тротуарі, порушуючи правила дорожнього руху.

"Інтерфакс" поки не має у своєму розпорядженні коментарі посольства США в РФ по даному питанню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: