Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пилипишин чекає виборів як піддослідний кролик

П'ятниця, 27 вересня 2013, 08:46

Рішення про висунення від Партії регіонів у київському 223- му округу буде ухвалено наступного тижня.

Про це газеті "Вести" сказав голова міської організації ПР Анатолій Голубченко.

На минулих виборах партія не висувала свого кандидата в окрузі - тут балотувався екс -глава Шевченківського району Віктор Пилипишин, набравши один з двох найвищих результатів.

Чи піде він знову , Пилипишин поки не говорить. "Чому так усіх цікавить це питання ? Хочуть шоу ... Я поки просто спостерігаю за процесом як піддослідний кролик " , - сказав виданню Пилипишин.

Одне з джерел в ПР повідомило, що влада може поставити на більш нейтральну людину. Наприклад, на екс-нардепа Юрія Кармазіна, ім'я якого зараз на слуху завдяки позбавленню кількох нардепів мандатів.

"Що? Я від влади? Якщо не я, то хто тоді опозиція ? Я точно буду обиратися, але з округом поки не визначився, мене з кожним з п'яти щось пов'язує" , - заявив у відповідь Кармазін.

Як відомо, 223 округ увійшов в історію виборів 2012 як найскандальніший. У ньому найдовше встановлювалися результати виборів у багатомандатному окрузі.

Після того як виявилося, що свободівець Юрій Левченко та Віктор Пилипишин набрали практично однакову кількість голосів окружна комісія, підконтрольна Пилипишину, стала повертати протоколи місцевих комісій на уточнення, і величезна кількість протоколів за Левченка було зіпсовано.

За результатами виборів було порушено кримінальну справу , але про її просування нічого не відомо. Проти самого Пилипишина також існує кримінальна справу за незаконну передачу двох об'єктів у Шевченківському районі. Розгляд справи в суді постійно затягується, а в колах, близьких до Партії регіонів кажуть, що справу Пилипишина спустять на гальмах в обмін на його бізнес- активи.

Сам Пилипишин нічого не коментує.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування