"Регіонали" можуть створити групу за Митний союз

Середа, 4 вересня 2013, 13:05

"Регіонал" Нестор Шуфрич не виключає створення окремої групи на підтримку вступу до Митного союзу.

Про це він сказав в коментарі журналістам.

"Я не уявляю, що б змусило мене, особливо в умовах таких складних, вийти з команди, з якою я борюсь протягом останніх 10 років. Можна говорити про створення групи по інтересах", – пояснив депутат.

Водночас він не уточнив, коли буде створена така група за співпрацю з Митним союзом.

Шуфрич сказав, що готовий до будь-чого на засіданні фракції, хоча не вірить у своє виключення. Так само як і в те, що президент буде тиснути на фракцію.

"Принаймні я ніколи його тиск не відчував... безумовно, він приймає рішення, ми їх виконуємо, але він завжди давав можливість висловлення власної точки зору", – сказав регіонал.

"Мені не відомо про виключення депутатів з фракції з цього приводу", – уточнив він журналістам.

Водночас Шуфрич зазначив, що він збирається проголосувати за євроінтеграційні закони, він продовжить агітувати за Митний союз.

"Якщо ми за 500 років не змогли знайти спільну мову з Європою, навряд чи ми зможемо зробити це зараз", – пояснив свою позицію Шуфрич.

"Що заважало до того, як був Ющенко, Янукович, Путін Україні стати Європою? 500, навіть 1000 років ми не змогли налагодити з нашими сусідами стосунки. Весь час вони нас завойовували, а захищались ми з білорусами і росіянами, як це для когось неприємно не звучить", – заявив регіонал.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...