ПР хоче вибори у "проблемних округах" 15 або 22 грудня

Четвер, 5 вересня 2013, 15:15

Партія регіонів і опозиція поки не погодили дату виборів у проблемних округах, а також кількість цих округів.

Про це журналістам на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Домовленість по консолідованому голосуванню між нами і опозицією не досягнута, робота ведеться. В основному дискусія ведеться навколо дати виборів - 15 або 22 числа. Якщо ми домовимося про дату, то принципово далі питання, як приводити вибори - 5 або 7 округів - воно не стоїть" , - сказав він.

"Тому що 5 округів приймається в парламенті відповідний закон, а що стосується 2 округів, то там право призначення виборів може бути виключно ЦВК", - заявив Єфремов.

Він також повідомив, що голосів у залі за законопроект, який стосується дискримінації, немає.

Відповідаючи на запитання, що опозиція звинувачує Партію регіонів у шантажі і ультиматумі, Єфремов здивувався: "Ну які ультиматуми".

Як приклад він навів розгляд законопроекту по Рахунковій палаті.

"Аргументів у опозиції щодо цього законопроекту немає. Тому вони ставлять умову, що ви нам пообіцяєте, що посади в Рахунковій палаті ви віддаєте опозиції. Ми говоримо, що сьогодні ми розглядаємо інший закон, завтра ми розглядаємо інший, де затверджуються посади та голосуються бюлетенями. І в рамках цього питання ми будемо домовлятися. Ні, вони хочуть сьогодні", - обурився Єфремов.

"І ось такі питання постійно виникають - не по темі розглянутого питання, а в плані отримання привілеїв, посад чи ще чогось", - зазначив він.

Єфремов також заявив, що незадоволений тим, як працює парламент, оскільки "він працює ривками".

Він також обурився, що фракція УДАР ходить в залі у футболках на підтримку євроінтеграції, а коли голосувався у вівторок євроінтеграційний законопроект, не голосували.

Як відомо, опозиція вимагає проведення виборів в 5 проблемних округах 15 грудня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News