Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві на вибори мера "не донесли" 30% бюлетенів

Неділя, 8 вересня 2013, 10:18

У Москві на дострокових виборах мера на виборчі дільниці передано бюлетенів 70% від кількості виборців, включених до списків.

Про це в неділю, 8 вересня, повідомив представник Мосгорізбіркома, передає "РІА "Новини".

За його словами, явка на виборах мера прогнозується на рівні 50%.

"У зв'язку з прогнозованою явкою виборців на виборчі дільниці в день голосування на рівні 50%, з метою оптимізації діяльності дільничних комісій, ... територіальними комісіями приймалися рішення про передачу в дільничні комісії бюлетенів в кількості, що трохи перевищує 70% від числа виборців, включених до списків", - зазначив представник Мосгорізбіркома.

Також чиновник додав, що в територіальних виборчих комісіях (ТВК) є резерв бюлетенів, який буде використаний у разі потреби.

"У кожної територіальної комісії є резерв виборчих бюлетенів, який, у разі необхідності, буде передаватися в дільничні комісії для забезпечення голосування усіх виборців, які прибули на виборчі дільниці", - зазначив представник виборчкому.

В Єдиний день голосування у столиці РФ відкрилося більше 3,3 тисячі виборчих дільниць.

Як відомо, у прямих дострокових виборах мера Москви 8 вересня беруть участь шість кандидатів: тимчасово виконуючий обов'язки мера столиці Сергій Собянін (самовисуванець), голова "Справедливої Росії" Микола Левич, перший заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников, кандидат від ЛДПР Михайло Дегтярьов, лідер "Яблука" Сергій Мітрохін і опозиціонер Олексій Навальний.

Згідно з прогнозом ВЦВГД , явка москвичів на виборчі дільниці складе близько 48,4%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: