Через "війнушки" Януковича на Львівщині загинула риба

Вівторок, 1 жовтня 2013, 19:12

Під час військових навчань на Львівщині, у яких взяв участь президент, одна з протитанкових ракет влучила в озеро в селі Грушів, чим вбила рибу.

Про це ZAXID.NET стало відомо від поінформованого джерела.

Як повідомили "Нашому репортеру" місцеві мешканці, через навчання в озері села Грушів загинула риба, а також знесло кілька наметів, які стояли біля водойми.

Янукович запускає ракету
Янукович запускає ракету

Як повідомляють рибалки, що були тоді на озері, стовп води від вибуху стояв такий високий, що місцеві мешканці кинулись бігти, не розуміючи, що діється.

За словами місцевих мешканців, на березі озера у Грушеві зараз розкидана риба, яка загинула, та вибиті шибки у мисливських та дачних будинках.

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк заявив, що немає офіційної інформації з цього приводу.

Як відомо, 1 жовтня Львівщину відвідав президент Віктор Янукович. Він був присутній на демонстративних тактичних навчаннях підрозділів Сухопутних військ та Повітряних Сил України на Яворівському полігоні, під час яких запустив протитанкову керовану ракету "СТУГНА-П".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування