У Тимошенко заявили, що Янукович цинічно знехтував їхнім "подарунком"

Понеділок, 14 жовтня 2013, 17:55

"У переддень можливого підписання історичної угоди про асоціацію з Євросоюзом українська влада вчергове плюнула в обличчя ЄС".

Про це заявили у партії "Батьківщина", прокоментувавши рішення Вищого спеціалізованого суду повернути повторну заяву Тимошенко про перегляд вироку у "газовій справі".

Як повідомляє прес-служба політсили, "цю заяву захист подав повторно 9 жовтня, "подарувавши" Януковичу ще один юридичний шлях розв’язання проблеми вибіркового політично вмотивованого правосуддя".

"Янукович цинічно знехтував цим подарунком, продемонструвавши Європі подвійні стандарти", - зазначили в партії Тимошенко.

"Сьогодні ВССУ вчергове позбавив головного політичного опонента діючого українського президента права на справедливий судовий розгляд в українських судах", - вважають у "Батьківщині".

На думку опозиціонерів, це "вчергове свідчить про відсутність правосуддя для політичних опонентів діючого режиму в судах на території України".

"Захист Тимошенко негайно проінформує про ці ганебні дії Комітет міністрів Ради Європи як орган, який, згідно з європейською конвенцією, уповноважений контролювати виконання рішень Європейського суду", - йдеться в заяві.

15 жовтня місія Пета Кокса і Олександра Кваснєвського надасть лідерам фракцій Європарламенту звіт у справі українського екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

21 жовтня Рада Євросоюзу розгляне питання виконання Україною умов для підписання угоди про асоціацію.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News