Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві оштрафували учасників погрому. Мітингувальників затримують за плакати "Влада, прокинься"

Понеділок, 14 жовтня 2013, 21:07

Чертановський райсуд Москви оштрафував 14 затриманих під час заворушень в районі Бірюльово Західне. 

Про це повідомляє "Дождь" з посиланням на РАПСИ. Троє з них оштрафовані на 1000 рублів, двоє - на 500 рублів. Їм інкримінують дрібне хуліганство (стаття 20.1 КоАП).

Інші оштрафовані на 3 тисячі рублів кожен - Олексій Спірін, Василь Васильчук, Олексій Шаталов, Роман Астахов та Олексій Гавриленко. Вони були оштрафовані за статтею 20.2.2 . КоАП РФ (організація масового одночасного перебування та пересування громадян у громадських місцях, які призвели до порушення громадського порядку).

Разом з тим "Інтерфакс" повідомляє, що шестеро осіб було оштрафовано за ст. 20.2 КоАП (порушення встановленого порядку організації або проведення зборів) на 3 тисячі рублів, троє - на 1000 рублів за ст.20.1 (дрібне хуліганство), четверо - за цією ж статтею на 500 рублів.

Ще один затриманий оштрафований за непокору законним вимогам співробітників правоохоронних органів ( ст.19.3 КоАП) на 1000 рублів. Ще шестеро затриманих чекають рішення суду.

Разом з тим в Бірюльово тривають затримання - затримано 10 осіб .

"Затримання почалися після того, як молоді люди почали скандувати гасла. Учасники мітингу розгорнули плакат з написом "Влада, прокинься!", після чого трапилася невелика колотнеча, і поліція почала висмикувати людей у спортивній формі, які були схожі більш-менш на футбольних фанатів. І відправляла їх в автобуси поліції", - повідомляє "Дождь".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування