Четверо журналістів "знайшлися" у мисливських угіддях Януковича

Понеділок, 14 жовтня 2013, 22:08

Громадський активіст з організації  "Збережи старий Київ" Ігор Луценко, журналіст Тетяна Чорновіл, фотокореспондент Макс Левін з видання LB.ua та кореспондент "Дорожнього контролю" Олексій Гончарук зникли, виїхавши зранку 14 жовтня у напрямку Сухолуччя - мисливських угідь президента Януковича.

Про це на своїх сторінках у Facebook повідомляють колеги журналістів.

"Ігор Луценко, Макс Левін, Олексій Гончарук поїхали знімати сюжет про мисливські угіддя Януковича і вже 8 годин не виходять на зв'язок", - зазначив активість "Дорожнього контролю" Андрій Дзіндзя.  

"Був у міліції, сказали що повідомлень не поступало про іхнє затримання. Ймовірно затримали УДО (Управління держохорони) або СБУ, які слідкували з Тетяною Чорновол, нами було помічено і відзнято 5 автомобілів, які слідкували за нами", - додав він.

Як зазначила у свою чергу активіста Марія Лебедєва, після обіду у всіх чотирьох перестали відповідати телефони.

"Люди зникли. На даний момент Дзіндзя вирушив знов штурмувати Вишгородський райвідділок. У цей РОВД поїхав одразу, якщо їх затримали, то тримали б або там, або в ІТТ (ізолятор тимчасового тримання). Ні там, ні в ІТТ їх немає. Адвокат Віктор Смалій поїхав до главку (обласного) та по іншим РОВД",- повідомляє Лебедєва.

Пізніше громадський активіст Єгор Соболєв повідомив у своєму блозі на Facebook, що усі "зниклі" "знайшлися в лісах Сухолуччя". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...