У Черкасах заявляють про підкуп виборців людиною Фірташа

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 16:31

У Черкасах на проблемному окрузі 194 невідомі проводять роботу з підкупу голосів за Валентину Жуковську, яка на виборах балотувалася від влади.

Про це повідомляє черкаський сайт Про головне.

Один з мешканців Черкас  повідомив нашу редакцію, що по квартирах будинку 30-річчя Перемоги, 6 почали ходити невідомі та проводити роботу щодо підкупу виборців за провладну кандидатку Валентину Жуковську, пише видання.

Фірташ і Жуковська.Фото Про головне
Фірташ і Жуковська.Фото Про головне

"Ходить дівчина і пропонує гроші за те, що проголосуємо за Жуковську", каже чоловік.

Поки не відомо, чи подавала Жуковська документи до ЦВК на реєстрацію кандидатом в депутати.

Як відомо на минулих виборах Жуковська не змогла перемогти на виборах опозиціонера Булатецького, який отримав на 12 тисяч голосів більше.

Проте голова цієї комісії Ольга Косько не оголошувала підсумковий  протокол, а потім викликала швидку і намагалася вивезти з засідання печатку та ключі від сейфу, однак представники опозиції завадили їй це зробити.

Після цього на дільниці зникло світло.

До ЦВК документи привіз один з членів комісії. Член ЦВК Тетяна Лукаш невдоволено заявила: "Це дуже жаль, що ЦВК відмовлено в праві відсилати назад документи, і ми мусимо приймати ці документи, які нагадують протоколи".

Інші члени комісії не висловили претензій до протоколів. Однак пізніше ЦВК не змогла встановити результатів виборів по цьому округу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...