Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція визначила межі центру Києва для платного в'їзду

Середа, 2 жовтня 2013, 08:14

Став відомий список вулиць, якими міліція пропонує обмежити центральну частину столиці для введення платного в'їзду.

Про це повідомляє Комерсант-Україна .

Територію центру в міліції пропонують обмежити таким периметром: вулиця Чорновола - Глибочицька - Верхній і Нижній Вал - Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - бульвар Дружби Народів до площі Либідської -вулиця Горького - Боженка - Короленківська - Жилянська до площі Перемоги .

У МВС розглядають кілька варіантів того, як контролювати в'їзд і стягувати плату з водіїв.

"Можливо, це буде система талонів і шлагбаумів, як у Європі" , - припустив начальник столичної міліції Валерій Коряк.

"У будь-якому випадку механізм буде відпрацьовуватися після схвалення КМДА Сподіваємося, що київська влада не буде затягувати з розглядом цього питання, тому що наближається зима", - додала глава прес-служби головного управління МВС Києва Ольга Білик.

Крім того, в міліції повідомили про передбачувані місцях для будівництва перехоплюючих паркінгів, де водії зможуть залишати свої автомобілі, щоб пересідати на громадський транспорт.

Такі автостоянки хочуть побудувати біля станцій метро "Лісова" , "Бориспільська" , "Видубичі" , "Іподром" , "Житомирська" , "Сирець" , "Героїв Дніпра" , "Петрівка" , кінцевої зупинки швидкісного трамвая в районі перехрестя проспекту Леся Курбаса та Кільцевої дороги, а також на всіх основних в'їздах у місто для тимчасової стоянки транспорту іногородніх громадян.

Як відомо, з ініціативою ввести платний в'їзд у центр Києва міліція звернулася до глави Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

Брати плату за в'їзд в центр в денний час пропонується з усіх автомобілів, для того щоб уникнути заторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування