Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал "відхрестився" від антиєвропейських заяв: провокують конкуренти-невдахи

Неділя, 20 жовтня 2013, 15:37

Інформація, раніше розповсюджена прес-службою депутата від Партії регіонів Івана Бушка про можливість позбавлення мандатів "регіоналів" за антиєвропейські настрої не відповідає дійсності.

 Про це йдеться у повідомленні, розміщенному знову ж таки прес-службою Бушка на його сторінці у Facebook.

"Розтиражована "заява" Бушка про ймовірність позбавлення мандатів "регіоналів", які нібито виступають проти асоціації з ЄС – звичайна провокація конкурентів-невдах", – йдеться у повідомленні.

"У соціальних мережах з’явилися дивні матеріали про якусь "заяву" народного депутата Івана Бушка про можливість позбавлення мандатів його та частини інших депутатів від Партії регіонів, які нібито виступають проти асоціації з ЄС. Ці матеріали жодним чином не відповідають дійсності і носять явний провокаційний характер. Адже зрозуміло, що ніяких подібних заяв ні Бушко, ні його прес-служба не робили", - зазначають автори звернення.

"Такі інформаційні бульбашки роздмухують невдахи-політики, які через власну безпринципність втратили довіру у виборців і намагаються дискредитувати Партію регіонів та її найбільш яскравих представників, що послідовно відстоюють європейський вибір країни. Таку ж позицію займає депутат-мажоритарник Іван Бушко. Європейські принципи він не тільки задекларував у своїй передвиборчій програмі, але й неухильно дотримується їх у всіх своїх діях як політик і народний депутат", - йдеться у заяві.

Також у повідомленні зазначено, що нардеп Іван Бушко звернеться у відповідні органи, "щоб з’ясувати джерело поширеної в соцмережах дезінформації".

Фото - Facebook І.Бушка
Фото - Facebook І.Бушка

Як відомо, раніше прес-служба Бушка розповсюдила заяву, в якій  регіонал заявляв, що "більша частина народних депутатів від ПР виступають проти підписання Угоди про асоціацію з ЄС і припускають, що через таку позицію можуть бути позбавлені мандатів".

Також нардеп висловлював побоювання, що "на наступному пленарному тижні з уст спікера Верховної Ради пролунає не одна "показова" заява про позбавлення депутатства чи виключення із фракції ПР".

Коментар прес-служби Бушка отримати не вдалося, вказаний  у повідомленні номер телефону заблокований. 

Повідомлення прес-служби І.Бушка від 19 жовтня
Повідомлення прес-служби І.Бушка від 19 жовтня

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування