Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ продовжує "скуповувати" діаспору

Понеділок, 21 жовтня 2013, 12:54

Помпезні заходи фонду підприємця Дмитра Фірташа в рамках "Днів України" в Лондоні, певно, стануть підприємцю в копієчку.

Про це йдеться в сюжеті "Радіо Свобода".

За свідченнями журналістів, концерт у Лондоні вразив діаспору більше, ніж "паркетні" заходи "Днів України". Тим більше, що концерт над Темзою виявився єдиною з усіх по-справжньому відкритою подією.

Однак послухати український фольклор і Олега Скрипку прийшли переважно українці, зазначається в матеріалі.

Більшість подій "Днів України в Британії" були обмежені запрошеннями, які розподілялися за лише організаторам відомими принципами. Навіть журналістів для висвітлення подій "Фонд Фірташа" привіз собі з України.

Очевидно тому в Україні про лондонські події повідомляли і, напевне, знали значно краще, ніж у Британії.

У підприємця ще не повідомили, у скільки саме обійшлося влаштування "Днів України", але очевидно, що це було немало, зазначає Радіо Свобода.

У приватних розмовах українці в Лондоні кажуть, що для них головне не помпезність подій, не шикарність приміщень і не блискучість списку запрошених.

Якщо бути відкритими й об’єднати сили усіх українських організацій, державних та бізнесових структур, то можна домогтися і чудового свята для українців і покращення іміджу України у світі, і налагодження кращих зв’язків для українського бізнесу, вважають вони.

"Фонду Фірташа" порадили в подальшому не цуратися тіснішої співпраці з організаціями української діаспори в Британії.

Раніше Фірташ виділив пожертву у розмірі $2,5 млн для виконання фінансових зобов’язань, пов’язаних зі спорудженням Меморіалу Голодомору у Вашингтоні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...