Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арбузов каже, що депутати політизують кризу

Понеділок, 21 жовтня 2013, 13:23

Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов закликає парламентаріїв не політизувати низку важливих питань, що стосуються соціально-економічної ситуації країни.

Про це він сказав під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів парламенту в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується низки питань, які прозвучали на адресу уряду: це питання про роботу казначейства, питання про зниження показників економіки і соціальних виплат. Для цього є година запитань до уряду, ми підготуємося в п'ятницю і будемо відповідати на ці запитання", - запевнив Арбузов.

"Я хотів б підкреслити одне - для мене це все звучить дуже дивно, коли одна й та сама людина говорить: "Чому ви не знижуєте тиск на бізнес?", і одразу ж після цього запитує: "А де дохідна частина бюджету?"; у світі - криза, і одразу ж запитують "А чому криза в Україні ?"".

За його словами, "усі ці питання потрібно вирішувати професійно, розбиратися і шукати рішення, а не робити політичних заяв".

Він наголосив, що уряд сьогодні передає до парламенту саме ті законопроекти, які необхідні для того, щоб вирішити всі ці проблемні питання.

В опозиції вимагають звіту міністра соцполітики Наталі Королевської вже у вівторок.

За словами Віталія Кличка, депутати отримують "тисячі листів" від громадян щодо того, що  їм не виплачують зарплати та соціальні виплати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: