Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герега хоче наштампувати за середу 210 питань

Середа, 23 жовтня 2013, 10:39

У порядку денному засідання Київради на середу стоять 210 питань.

Про це повідомила заступник міського голови - секретар Київради Галина Герега, яку цитує її прес-служба.

"Ви знаєте, що майже чотири місяці Київрада не працювала в нормальному режимі, за цей час накопичилося багато проектів рішень, які стосуються питань наповнення бюджету. Тому до порядку денного ми намагалися вносити саме такі проекти рішень", - сказала вона на брифінгу для журналістів.

Також Герега зазначила, що відповідно до постанови Кабміну на 167,4 мільйонів гривень збільшено асигнування на будівництво Подільського мостового переходу.

Вона уточнила, що за рахунок перерозподілу коштів міського бюджету між об'єктами передбачені кошти на продовження робіт з реконструкції проспекту Перемоги - 5 мільйонів гривень; завершення виконання проектних робіт з реконструкції котелень - 2,8 мільйонів гривень, завершення ІІ черги реконструкції парку "Молодіжний" у Деснянському районі - 1,1 мільйонів гривень.

Крім того, згідно зі змінами до бюджету міста 20 мільйонів гривень буде спрямовано на підтримку комунальних підприємств міста, в т.ч. на виплату заробітної плати та сплату податків (за рахунок перевиконання надходжень від плати за право тимчасового використання місць для розташування об’єктів зовнішньої реклами).

Ще 2,6 мільйонів гривень - на видатки бюджетних установ та комунальних підприємств міста (за рахунок залишку коштів спеціального фонду).

Секретар Київради зазначила, що у блоці власності багато проектів рішень, які стосуються передачі приміщень в оренду державним установам та підприємствам, навчальним та лікарняним закладам, організаціям ветеранів та інвалідів. З ними укладатимуться договори оренди з орендною ставкою в 1 гривню на рік.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: