Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві пасажири заблокували роботу аеропорта через затримки рейсів

Субота, 26 жовтня 2013, 17:40

У "Жулянах" пасажири, обурені скасуванням рейсів на Кутаїсі (Грузія) та Тревізо (Італія) заблокували роботу аеропорту.

Як повідомляє "5 канал", люди зібралися біля стійок реєстрації та не дають реєструвати пасажирів на інші рейси. При цьому обурені пасажири обіцяють, що не залишать аеропорт, доки їхні проблеми не вирішать.

Фото з Facebook А.Сафарова
Фото з Facebook А.Сафарова
 

Люди запевняють, що представники аеропорту обіцяли їх погодувати, розміститити в готелі, щоби потім усіх відправити іншими рейсами, однак свого слова не дотримали.

Відлетіти з "Жулян" змогла лише невелика частина пасажирів. Тим часом авіаперевізник реєстрував інших пасажирів на літаки.

У "Wizz Air" заявляють, що повітряні судна не могли зранку вилетіти через щільний туман. Відтерміновано рейси до Любека, Софії та Анталії, а скасовано – до Лутона, Тревізо та Кутаїсі.

Представники перевізника також запевняють: пасажирам запропонували поселення в готелі, перебронювання на інші рейси без доплат або ж повернення грошей за квитки.

За даними "Wizz Air", 26 жовтня затримані рейси WU 6101/6102 Київ - Любек - Київ; WU 6037/6038 Київ - Софія - Київ; WU 6261/6262 Київ - Анталія - Київ.

Скасовані рейси - W6 6002/ (25 жовтня) Київ - Лутон; WU 6153/6154 (26 жовтня) Київ - Тревізо - Київ; WU 6017/6018 (26 жовтня) Київ - Кутаїсі - Київ; WU 7009/6341 (26 жовтня) Донецьк - Кутаїсі - Харків.

Як зазначають  очевидці, наразі в аеропорту багато грузинів, які летять додому, аби взяти 27 жовтня участь у виборах президента Грузії. Також серед пасажирів скасованих рейсів є чимало українських спостерігачів, які працюватимуть на виборах у Грузії.

Як зазначив на своїй  сторінці у Facebook журналіст "5 каналу" Азад Сафаров,  знімальна група телеканалу "на грузинські вибори не потрапляє".

"Приємна новина – Wizz Air забезпечив всіх готелем, нагодував, дав гарантію на виліт завтра о 14:00", - зазначив журналіст.

У свою чергу голова Комітету виборців України Олександр Черненко, який прямує до Грузії у якості спостерігача на президентських виборах, зазначив: "З 5 ранку намагаюся вилетіти в Кутаїсі. Але то заважав туман, то не яcно що. Нас висадили і сказали, що найближчий рейс Wizz Air буде в понеділок. Відчуваю, що спостерігати за виборами буду завтра в посольстві в Києві".

Раніше повідомлялося, що через сильний туман міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) затримує низку рейсів

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування