Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник Дніпропетровської "Батьківщини" вийшов з партії

Понеділок, 28 жовтня 2013, 21:42

Керівник фракції "Батьківщина" в Дніпропетровській міськраді Максим Курячий склав з себе повноваження та вийшов з партії.

Про це йдеться у його відкритому листі.

"Сьогодні я прийняв рішення про вихід з політичної партії ВО "Батьківщина" та складення з себе повноважень керівника партійної фракції у міськраді", - заявив Курячий.

"Це був для мене складний і болючий крок, але я переконаний в правильності ухваленого рішення", - сказав він.

"Я і мої товариші вважали, що нашим основним завданням після виборів (2012 року - ред.) Має стати (...) робота з людьми і для людей. Але, як виявилося, так думали далеко не всі", - заявив Курячий.

"Замість послідовної, системної роботи, вирішення актуальних соціальних проблем наших виборців керівництво партійної організації вимагало від нас участі у чергових виїзних акціях, внесення до порядку денного сесій міської та районних рад декларативних політичних заяв, проведення засідань та заслуховування звітів, інших формальних заходів", - поскаржився депутат.

"Про людей згадували лише тоді, коли потрібно було організувати черговий виїзний пікет", - сказав він.

"Таке ставлення до наших прихильників мене обурювало, про що я неодноразово заявляв керівництву. Але, на жаль, останнім часом в партійній організації взяв гору бюрократичний, кабінетний стиль управління, що сильно нагадує пізній радянський комсомол", - заявив Курячий.

"Живу роботу присипали політичним нафталіном. В опозиції сьогодні так багато вождів, що місця для простих українців там вже не залишилося. В результаті підтримка, надана нам колись, почала швидко танути", - додав політик.

"Ми не зможемо завтра змінити цю владу, якщо сьогодні не змінимо опозицію. Це не просте завдання, і робота не одного дня. Я до такої роботи готовий", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування