Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко лякає Україну долею Болгарії і голландськими помідорами

Вівторок, 8 жовтня 2013, 10:35

Економіка України зазнає величезних втрат від асоціації з Євросоюзом, але влада намагається це приховати.

Про це заявив лідер Компартії Петро Симоненко на засіданні Верховної Ради.

Головний комуніст вважає, що проти його партії та України ведуть інформаційну війну.

"Переважна більшість українських ЗМІ, які належать олігархам чи отримує гранти з-за кордону, оголосили інформаційну війну проти власного народу", - заявив Симоненко.

За його словами, мета такої війни – "виправдати підписання Угоди про асоціацію з ЄС".

Симоненко заявив, по партія влади та олігархічна опозиція намагаються відволікти увагу від бюджетних та соціальних проблем.

"Відсутні кредитні ресурси і вони не знають, звідки брати гроші, куди бігти і в кого чергове просити чергове подання для того, щоб сьогодні врятувати себе", - каже голова КПУ.

Симоненко лякає українців тим, що після підписання угоди про асоціацію в країні відбудеться скорочення фінансування соціальних програм, підвищення ціни на газ і електрику власного виробництва.

"Україну, як бичка на мотузці, тягнуть туди, де вже багато своїх проблем", - обурився головний комуніст, додавши, що у Європі відверто кажуть, що покращення в українській економіці найближчі 7 років не буде, а найближчі 20 років Україну у ЄС не приймуть.

Симоненко застерігає українців від долі "молодих" членів Євросоюзу.

"У Болгарії, ви знаєте, як спустошили сьогодні Болгарію, я вже не кажу, що закрили атомну електростанцію, а в нас їх 5. Сьогодні знищили аграрний сектор в Болгарії. В Болгарію вже з Голландії помідори привозять. Ось до чого все це дійшло", - лякає лідер КПУ.

За його словами, через узурпацію влади правлячою партією, якою керує президент і олігархи, український народ не може здійснювати свою владу.

Свідченням того Симоненко називає заборону на проведення ініціативних зборів для проведення референдуму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: