Тимошенко: Янукович "ногами забиває" угоду із ЄС, добивайтеся підписання

Вівторок, 12 листопада 2013, 13:29

Президент Віктор Янукович вирішив діяти безпрограшно і гарантовано вбити угоду про асоціацію із Європейським союзом.

Про це йдеться у заяві Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями навколо її захисника Сергія Власенка.

"Віктор Янукович останні тижні вже насмерть ногами забиває угоду про асоціацію. Порушення абсурдних кримінальних справ проти мого захисника Сергія Власенка зроблене сплановано та холоднокровно, як останній удар в саме серце українських надій на підписання угоди", - зазначила вона. 

"Янукович хоче переконати європейських лідерів, що їх зусилля із захисту України від диктатури марні і вони мусять здатися та відступити", - вважає Тимошенко. 

"Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив вже недостатньо залишати за гратами політв'язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах або зривати ухвалення європейських законів", - уточнила вона.

"Йому мало абсолютно зухвало і безпідставно позбавляти члена президії політради партії "Батьківщина" Сергія Власенка депутатського мандата, а мене - права на захист. Для повної упевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно та агресією проти Власенка вже гарантовано вбити угоду", - пише екс-прем'єр.  

"Я закликаю всіх лідерів Європейського Союзу, українське громадянське суспільство та опозицію негайно діяти та за будь-яких обставин добиватися підписання нашої угоди", - заявила вона. 

"Не можна допустити, щоб кулуарні змови та особисті фобії Януковича остаточно знищили європейський шлях України", - зазначає Тимошенко. 

"Я звертаюся до всіх, хто має вплив на перебіг цих історичних подій, з проханням захистити 46 мільйонів українців від падіння в сутінкову зону свавілля та безкарності диктатури", - підсумувала вона. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News