Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма: Без асоціації з ЄС залишимося біля "розбитого корита"

Вівторок, 12 листопада 2013, 13:38

Другий президент України Леонід Кучма вважає, що не підписавши угоду про асоціацію з Євросоюзом, Україна залишиться біля "розбитого корита".

Про це він заявив в інтерв'ю на телеканалі "Україна".

"Я може грубувато відповім, але хочу, щоб мене абсолютно правильно зрозуміли, тим більше, що я не остання інстанція, яка повинна робити висновки "що, якщо". Мені здається, що ми залишимося у розбитого корита з невиконаними деякими своїми рішеннями", - сказав Кучма.

Він підкреслив, що був і залишається прихильником європейської інтеграції.

"Там дійсно цінності, починаючи з економіки і закінчуючи політикою. Але це довгострокова наша перспектива", - сказав екс-президент, зазначивши, що владі потрібно було шукати "золоту середину" у відносинах з ЄС та Росією.

"Сьогодні у влади немає іншого рішення, як підписувати цю угоду. Але для цього потрібно виконувати ті зобов'язання, які влада дала перед Європейським Союзом", - наголосив Кучма.

У вівторок Юлія Тимошенко заявила, що президент Віктор Янукович вирішив "гарантовано вбити угоду про асоціацію з Європейським союзом" і закликала "за будь-яких обставин домагатися підписання угоди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...