Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція не відповідає за вирішення питань з компетенції Януковича - заява

Середа, 20 листопада 2013, 15:13

Українська опозиція не несе відповідальності за вирішення питань, що перебувають у компетенції президента Януковича та провладної партії.

Про це йдеться у заяві партії "Батьківщина".

Опозиціонери запевняють, що роблять усе можливе, щоб остання перепона на шляху до підписання угоди про асоціацію була знята.

"Ми одностайно підтримуємо всі євроінтеграційні законопроекти. Лідери трьох опозиційних сил неодноразово заявляли про свою готовність беззастережно підтримати будь-яку пропозицію щодо долі Юлії Тимошенко, схвалену місією Кокса-Квасьнєвського", - йдеться в заяві.

"Однак Януковича і Партію регіонів не влаштовує жоден з 5 законопроектів, наявних у Верховній Раді", - зазначають опозиціонери.

"Ми тому і називаємося опозицією, що не маємо більшості голосів у парламенті і не можемо самостійно ухвалювати доленосні для країни рішення. Парламентська більшість належить Януковичу та його партії", - підкреслено в заяві.

"Тому ми звертаємося до європейських політиків з проханням зважати на внутрішньополітичну ситуацію в Україні і не покладати на опозицію відповідальність за вирішення тих питань, які перебувають в компетенції президента і провладної фракції", - наголосили в опозиції.

"Ще раз підкреслюємо: ми відкриті до діалогу та спільної роботи заради майбутнього нашої країни", - йдеться у документі.

Як повідомлялося, робоча група щодо "законів Тимошенко" в середу, не розглянувши всіх питань щодо законопроекту, перервала свою роботу.

Ініціатором перерви виступив голова групи регіонал Геннадій Васильєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: