Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один єврозаконопроект таки готовий до голосування у Раді

Четвер, 21 листопада 2013, 07:36

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендує Раді прийняти законопроект про удосконалення виборчого законодавства.

Про це повідомив голова комітету, депутат Ради від фракції Партії регіонів Давид Жванія, передають "Українські новини".

"Комітет виконав "євроінтеграційні вимоги", далі справа за парламентом. Сподіваюся, законопроект буде підтриманий усіма фракціями Верховної Ради", - цитує прес-служба слова Жванії.

Він зазначив, що всього було подано більше 450 поправок і пропозицій до даного законопроекту, 390 з яких були від представників фракцій "Батьківщина", УДАР і "Свобода".

У той же час, згідно з документом, 260 з їхніх пропозицій не відповідали вимогам частини першої статті 116 Регламенту Ради, згідно з якою, пропозиції та поправки до законопроекту, який готується до другого читання, можуть вноситися тільки в той текст законопроекту, який був прийнятий парламентом за основу.

"Серед цих 260 було багато слушних пропозицій, однак вони були подані з порушенням процедури. Тому комітет дані пропозиції відхилив", - сказано в повідомленні.

При цьому Жванія підкреслив що при розгляді проекту закону до другого читання було враховано більше 100 поправок.

Також депутат зазначив, що комітет, зокрема, підтримав поправку про те, що цей закон набирає чинності з першого лютого 2014 року, а не з дня, наступного за днем його опублікування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: