Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємці, які "наказали" владі повернутися до РФ, записались в євроінтегратори

П'ятниця, 22 листопада 2013, 17:05

Український союз промисловців і підприємців збирає мітинг "на підтримку незворотності євроінтеграційного курсу" 24 листопада.

Про це повідомляє прес-служба УСПП.

"УСПП підтримує стурбованість президента України та КМУ щодо ситуації навколо підписання угоди про асоціацію та погіршення умов співпраці України з країнами Митного союзу та Російською Федерацією", - сказано в повідомленні.

У Кінаха, однак, висловлюють упевненість у "невідворотності євроінтеграційного курсу" попри "певні внутрішні ризики для економіки, пов’язані з підписанням угоди.

Мітинг заплановано на 11:00.

Як відомо, саме Український союз промисловців і підприємців разом із Федерацією профспілок висловлювали Януковичу "глибоку стурбованість погіршенням економічного становища підприємств через ускладнення виробничих зв'язків із Росією та іншими країнах СНД".

Також на зустрічі президента з представниками УСПП і профспілок регіонал Валентин Ландик просив президента відкласти на рік підписання асоціації з Євросоюзом.

24 листопада опозиція планує провести акцію "За Європейську Україну!", у якій, зокрема, візьмуть участь лідери трьох опозиційних сил - Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок - та лідер ініціативи "Третя республіка" Юрій Луценко.

Планується, що о 12.00 мирна хода рушить з-під пам’ятника Шевченку у бік Європейської площі, де на сходах Українського Дому орієнтовно о 13.00 розпочнеться мітинг та концерт за участі Марії Бурмаки, Тараса Чубая, групи Kozak system.

З четверга на Майдані Незалежності самоорганізувався "Євромайдан", учасники якого виступають проти рішення влади зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...