Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові активісти шукають водіїв на Київ, а на Одещині їх закидують камінням

Субота, 23 листопада 2013, 21:33

У Котовську (Одеська обл.) молодики характерної зовнішності закидали камінням автобус з мітингувальниками, які їхали у Київ на Євромайдан.

Про це заявив перший заступник голови Одеської облорганізації ВО "Батьківщина" Сергій Веселов, повідомили у прес-службі партії.

"Інцидент стався близько 21-ї години. Водій очікував на пасажирів, коли під’їхало легкове авто, з нього вискочило кілька молодиків і почали камінням закидати двохповерховий автобус", - розповів Веселов.

За його словами, у автобусі розбиті вікна, "транспортний засіб виведений з ладу", і люди позбавлені можливості їхати в столицю на мітинг.

"Зробивши свою справу, молодики застрибнули у легковик, на якому приїхали, і втекли з місця нападу", - додав опозиціонер.

Учасники інциденту викликали міліцію, яка склала відповідний протокол. "Зараз терміново шукаємо інші можливості для вирішення ситуації", - додав Веселов.

Разом з тим учасники львівського євромайдану закликають водіїв везти людей до Києва. Про це йдеться у повідомленні організаторів на сторінці у Facebook "Євромайдан Львів".

За їх інформаціюєю, усі перевізники, до яких зверталася ЛОДА відмовилися везти активістів Євромайдану до Києва.

"Серед учасників акції у Львові є багато охочих поїхати до Києва на мітинг 24 листопада. Просимо всіх, хто має власні автомобілі, і може допомогти дістатися до Києва звертатися до штабного намету на пропекті Свободи перед пам'ятником Шевченку", - закликають активісти.

Також координатори львівського Євромайдану домовилися про співпрацю з ініціативою "Дорожній контроль", що допоможе забезпечити безперешкодний доїзд до Києва!

Разом з тим у Twitter'і користувачі розміщують інформацію про те, що транспорт "зі Львова зупиняють і періодично розвертають".

Фото з Twitter @maksymenkolesia
Фото з Twitter @maksymenkolesia

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування