Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євромайдани пройшли вже у 24 містах, навіть попри заборони

Середа, 27 листопада 2013, 15:19

Акції протесту проти відмови від підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом пройшли уже у мінімум як 24 містах країни, заборонили такі акції 14 разів.

Такі дані Інституту Республіка оприлюднено на сторінці ЄвроМайдан у Facebook.

"ЄвроМайдани до 27.11.2013 відбувалися мінімум в 24 містах. Судових заборон проводити мирні зібрання Інститут Республіка зафіксував 14 в 11 містах. З них – 7 автоматичних. З них – 2 автоматичних, але суто в питанні встановлення наметів", - сказано у повідомленні.

"В усіх містах, де були зафіксовані нами судові заборони, попри заборони зібрання все одно відбуваються. В багатьох містах протестували з встановленням наметів, в Києві учасники все ж поставили намети попри заборону", - додається у ньому.

"Те, що можна навзвати розгонами мирних зібрань, відбулося, на нашу думку, лише в Дніпропетровську та Одесі, де учасники самовільно розійшлися після того, як дізналися про автоматичні заборони, та після насильницьких дій з боку бандитів та міліції. Проте в обох цих містах зібрання зараз проводяться попри автоматичні заборони", - інформують активісти.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування