В ефірі каналу Ахметова позаздрили столам на Євромайдані

Четвер, 28 листопада 2013, 18:57

Депутат від Партії регіонів Микола Левченко вважає, що політики Європейського Союзу поводяться не по-партнерськи з Україною. 

"Тягнибок, Кличко і Яценюк кажуть, що потрібно замружити очі, принизитися й погодитися на умови Європейського Союзу", - сказав Левченко в ефірі ТРК "Донбас", повідомляє Новости.dn.ua

Левченко каже, що "на Януковича тиснуть і його прихильники, які запитують про зміну курсу, і політичні опоненти".

"Але сьогодні президент бере на себе важке рішення і терпить тиск заради України", - вважає нардеп.

"Ми не повинні погоджуватися на чиїсь умови, й Віктор Федорович веде переговори і з ЄС, і з Росією", - заявив "регіонал".

"Але якщо взяти умови, які вони (ЄС - ред.) висунули, а їх можна назвати "Список Фюле", - це закони, які будуть працювати в інтересах українців... Але вони поводяться не по-партнерськи й вважають, що ми повинні стукатися у зачинені двері й приповзти на колінах…", - вважає Левченко.

"Ми – горда країна, і ми повинні думати про соціально незахищені прошарки... Нам дадуть стандарти, але ринок для нас буде закритий", - упевнений він.

Левченко вважає, що незахищені верстви населення в першу чергу постраждають від підписання Угоди про асоціацію, і називає підписання "бездумною дією". 

"Опозиція закликає нас здатися й піти у рабство - у цю угоду, де не враховані наші права. А президент і уряд діють в інтересах України", - запевняє "регіонал".

"Янукович втрачає в короткостроковій перспективі", - каже Левченко.

Він так охарактеризував лідерів опозиції: "Кличко читає з папірця, не може двох слів сказати й виступити. Яценюк – це соратник людини, яка підписала кабальний газовий контракт для України... Тягнибок – це людина, по якій Європарламент видав резолюцію й закликав політиків відмовитися від співпраці з неонацистським політиком".

Далі до студії зателефонувала телеглядачка Оксана, яка обурилася: "Ми повинні працювати, відраховувати гроші в бюджет, а хтось Євромайдан (проводить)... Ми ж бачимо, які там столи накриті... Невже для того, щоб жити добре, потрібно ухвалювати якісь закони? Треба їх просто дотримуватися, просто жити по по-людськи".

Оксана запропонувала позбавити студентів, які приходять на Євромайдан, стипендій.

"На майданах є велика категорія людей, які "проплачені", і вони повинні влаштовувати провокації. Вони повинні створити враження, що влада боїться протесту. Але це в них не виходить", - сказав Левченко.

Раніше у четвер голова фракції Партії регіонів у Донецькій обласній раді Микола Загоруйко заявив, що "людей обманом виводять на Євромайдан у Києві".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News