Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Крашкова боїться за себе і сина, а її кривдники хочуть апеляцію

П'ятниця, 29 листопада 2013, 17:26

Жертва "врадіївських ґвалтівників" Ірина Крашкова вважає, що її кривдники заслуговують на довічне ув'язнення, проте апеляцію подавати не планує.

"Я не задоволена сьогоднішнім вироком. Тому що ці особи заслуговують саме довічного ув'язнення, тому що тільки вони знають, скільки насправді на їхній совісті жертв", - заявила вона УНІАН.

"Тільки у Врадіївці за останні 5 років я вже третя… А скільки насправді було жертв –це тільки вони знають. Тому я вважаю, що їм потрібне саме довічне ув'язнення, і це буде справедливо", - наголосила Крашкова.

Але її адвокат Руслан Радецький заявив, що з їхнього боку апеляції на вирок не буде. А підсудні збираються оскаржити вирок.

Крашкова також заявила, що боїться за себе та свого сина після погроз, які вона отримала від родичів засудженого міліціонера.

Зокрема, зазначила вона, мати обвинуваченого у справі екс-міліціонера Євгена Дрижака у залі суду "кричала та обзивалася". "Погрожувала, що в мене є син, а Ткачук Юлія (наречена Дрижака) взагалі кричала нецензурщину, обзивала і казала, що "тобі взагалі у Врадіївці не жити", - розповіла Ірина.

Крашкова сказала, що лунали погрози, мовляв, із її дитиною може щось статися.

На уточнення, чи боїться вона за себе та свого сина після погроз, які вона почула у суді, Крашкова сказала "Звісно" і додала, що напише скаргу до міліції стосовно погроз.

Як відомо, 29 листопада Первомайський міський райсуд Миколаївської області засудив чотирьох підсудних у справі про побиття і згвалтування Крашкової до строків ув'язнення від 5 до 15 років.

Капітана міліції Євгена Дрижака за скоєння розбою, зґвалтування і спроби вбивства Крашкової, а також за службові злочини і зберігання наркотиків, суд засудив до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна, позбавлення звання "капітан" і штрафу у сумі 10 тис. грн.

Лейтенанта міліції Дмитра Поліщука за злочини проти Крашкової і службові злочини - до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна і позбавлення звання "лейтенант".

Єгеря Сергія Рабіненка засуджено за розбій і замах на вбивство - до 11 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Екс-заступника начальника Врадіївського райвідділу міліції майора Михайла Кудринського за приховування тяжкого злочину і перевищення влади суд позбавив звання "майор" і засудив до 5 років ув'язнення і виплати штрафу у розмірі 10 тис. грн на користь держави.

Позов прокуратури про стягнення 10,581 тис. грн, витрачених на лікування Крашкової, суд повністю задовольнив, а позови про стягнення матеріальної і моральної шкоди задовольнив частково і присудив у солідарному порядку стягнути 6,789 тис. грн матеріального збитку і моральної шкоди: по 150 тис. грн з Поліщука і з Дрижака, і 100 тис. грн – з Рабіненка.

Крім того, суд ухвалив стягнути з підсудних кошти, витрачені на проведення експертиз. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування