У Клименка розповіли, чого обшукали бізнес-центр Луценків

Середа, 6 листопада 2013, 14:52

Міністерство доходів і зборів України провело обшук в одному з кабінетів орендаторів офісу у столичному бізнес-центрі "Лотос" у рамках досудового розслідування за фактом несплати податків у розмірі 3 мільйони гривень.

Про це повідомили у прес-службі Міндоходів і зборів.

"Одним із орендаторів серверу, розташованого у цьому приміщенні у чотирьохповерховій будівлі за на вул.Туполева, 19 є товариство, щодо якого проводиться досудове розслідування за фактом несплати податків у розмірі 3 мільйона гривень", - заявили в Міндоходів.

"Обшук проводився на основі наявних у кримінальному провадженні даних про знаходження у приміщенні за вказаною адресою доказів, що мають значення у провадженні. За результатами проведеного обшуку виявлено та вилучено обладнання, на якому встановлено інформацію про тіньову діяльність підприємства, щодо якого ведеться слідство", - додали у відомстві.

"Підкреслюємо, що жодних претензій до діяльності ТОВ "Бізнес центр "Лотос" (один із засновників - Луценко Олексій Юрійович), якому належить приміщення, слідчі підрозділи фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів України не мають", - заявили у Міндоходів.

Згідно з повідомленням, обшуки у приміщеннях, які займає народний депутат України Луценко Ірина Степанівна, не проводились.

"Міністерство доходів і зборів України наголошує, що усі слідчі дії … не мають жодного політичного підґрунтя", - додали у відомстві.

Як відомо, раніше стало відомо, що 6 листопада до приміщення бізнес-центру "Лотос", що належить родині екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, зайшло п'ятеро невідомих у спортивних костюмах і представилися співробітниками податкової міліції. У працівників компанії вилучили мобільні телефони, з приміщень вилучили сервери.

Пізніше прес-секретар Луценка Лариса Сарган повідомила, що обшук у приміщенні бізнес-центру Луценків провели за рішенням суду Харкова

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування