Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шумомір Тимошенко не знадобився

П'ятниця, 8 листопада 2013, 18:57

Перевірка вимірювальних приладів для екс-прем'єра Юлії Тимошенко в держпідприємстві "Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" тривала майже цілий день.

Так стверджує адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк.

"Я приїхав о 10-й годині. Цілий день з'ясувалися якісь питання стандартизації та метрології: можна-не можна..", - сказав він.

"Це прилади, які я не просив сертифікувати, щоб їх можна було реалізовувати в Україні чи десь ще. Це просто прилади для внутрішнього користування, щоб людина могла вимірювати для себе. І лише зараз (після 17-00) їх допустили", - сказав Плахотнюк після зустрічі з екс-прем'єром в ЦКЛ№ 5 (Харків) у п'ятницю.

Він уточнив, що передав Тимошенко вимірювач електромагнітного поля і вимірювач якості води.

"Я передав їй два прилади. Шумомір вона повернула", - сказав Плахотнюк.

Раніше в п'ятницю прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Тимошенко звернулася із заявою на ім'я керівництва Качанівської колонії, в якому попросила надати у користування вимірювач електромагнітного поля, вимірювач якості води та цифровий шумомір.

Розглянувши заяву, керівництво колонії вирішило дозволити їй користуватися цими приладами, і в п'ятницю захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк привіз до ЦКЛ №5 зазначені в заяві пристрою.

У повідомленні також зазначалося, що керівництво колонії та захисник екс-прем'єра з цими вимірювальними приладами виїхали в ДП "Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" для проведення необхідної експертизи приладів, оскільки вони не сертифіковані на території України.

Після висновків центру, а також науково-дослідної судової експертизи зазначені пристрої передадуть засудженій, наголосили у ДПтС.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування