КМДА віддала Майдан під ковзанку з 15 грудня, попросивши допомоги у МВС

Вівторок, 10 грудня 2013, 12:49

Київська міська держадміністрація розпорядилася встановлювати на Майдані Незалежності ковзанку на період з 15 грудня по 15 березня щорічно з 2013 року по 2016 рік.

Відповідне розпорядження КМДА підписала 22 жовтня 2013 року й 10 грудня воно опубліковане в муніципальному виданні "Хрещатик", повідомляє "Інтерфакс-Україна"  

Ініціатива щорічного встановлення тимчасової льодової ковзанки на Майдані Незалежності виходила нібито від ТОВ "Всесвіт РВН" (Київ).

Відповідальність і всі витрати з монтажу, демонтажу й утриманню ковзанки, а також за проведення спортивно-масових заходів бере на себе "Всесвіт РВН".

Раніше, згідно з розпорядженням КМДА №2136 від 16 листопада 2011 року, передбачалося, що з 2012 року тимчасова ковзанка буде встановлюватися на Контрактовій площі замість Майдану Незалежності.

Тепер же ковзанка знову має бути на Майдані Незалежності.

Київська влада попросила Шевченківську райадміністрацію, МВС, департаменти охорони здоров'я й освіти КМДА посприяти "Всесвіт РВН" у встановленні ковзанки.

Сприяти в забезпеченні функціонуванні ковзанки КМДА попросила також "Київводоканал", "Київенерго", "Київспецтранс", "Київтранспарксервіс" і комунальну телекомпанію "Київ".

Як відомо, на Майдані Незалежності з кінця листопада проходять масові акції протесту проти відмови влади від курсу на євроінтеграцію й побиття мирних демонстрантів у ніч на 30 листопада. Люди з різних регіонів ночують там у наметах і будівлях неподалік, крім того на Майдані мітингують багато киян.  

ТОВ "Всесвіт РВН" створене у 2006 році. Займається загальнобудівельними роботами. Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і физосіб-підприємців, учасником із часткою 100% у статутному капіталі ТОВ на 10 грудня 2013 року була директор компанії Вікторія Тиха.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування