Руслана відмовляється від місця в Раді "Майдану"

Понеділок, 23 грудня 2013, 10:26

Співачка Руслана Лижичко відмовляється від членства в Раді новоствореного народного об'єднання "Майдан".

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook

"Будучи співголовою Ради, серед політиків відчуваю себе не на своєму місці. Вважаю, що на моєму місці має бути політик такого ж рівня, як інші політики. Я - не політик", - підкреслила вона.

За словами Руслани, про входження до Ради організації вона дізналася вже перед виходом на сцену.

Про те, що членство у цьому органі було для них несподіванкою, заявили й деякі інші діячі.

"Почула своє ім'я в складі Ради Майдану зі сцени. Здивувалася. Особисто я робитиму все для того, щоб почутим був кожен голос Майдану, але якщо рішення прийматимуться так, як було обрано керівний склад Ради, можуть бути нюанси", - написала в Facebook Ірена Карпа.

Розкритикував обрання керівного органу НО "Майдан" й Ігор Луценко.

"Поява співголів НОМу - для мене дуже неприємний сюрприз. Запровадження посад співголів (як оргкомітету зі створення НОМу, так і НОМу взагалі) ні з ким не погоджувалося на розширенному засіданні штабу вчора в профспілках", - написав він на своїй сторінці.

"Громадський сектор заявив про чіткі принципи, на яких він може брати участь у роботі НОМу. На жаль, принцип прозорості управління та формування керівних органів цього руху вже не дотримується", - підкреслив Луценко.

Як відомо, 22 грудня на черговому віче на Євромайдані у Києві було ухвалено резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об'єднання "Майдан".

До складу Ради об'єднання увійшли Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В’ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Іван Крулько, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Андрій Мохник, Валерій Пацкан, Олег Осуховський, Андрій Парубій, Сашко Положинський, Петро Порошенко, Віталій Портников, Сергій Рахманін, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Олександр Сушко, Вікторія Сюмар, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Валерій Чалий, Віктор Чумак, Тетяна Чорновіл, Зорян Шкіряк, Єлизавета Щепетильникова, Арсеній Яценюк.

Співголовами ради новоствореного "Майдану" були призначені Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування