Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція пікетуватиме виїзне засідання Київради

Вівторок, 24 грудня 2013, 07:11

Опозиція планує пікетувати засідання Київської міської ради, заплановане на 24 грудня.

Про це заявив народний депутат із фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Депутати Київради від провладних фракцій у вівторок планують прийняти звернення до киян, перерозподілити понад 200 млн. грн. і ввести збір із киян, які здають квартири.

Зокрема, за словами Бондаренка, у зверненні йдеться про необхідність наведення ладу й забезпечення належних санітарних умов у центрі Києва.

Крім цього, планується з бюджету Києва виділити 130 млн. грн. для бюджетників, зокрема, лікарів і вчителів.

Народний депутат із фракції "Свобода" Андрій Іллєнко, у свою чергу, заявив, що нинішній склад Київської міськради нелегітимний і "не представляє киян", і "ніякої Київської міської ради немає".

Тому, за його словами, опозиція, народні депутати й кияни вимагатимуть "припинити цей фарс".

Як відомо, з 2 червня, коли завершилися повноваження Київської міської ради, представники опозиційних фракцій у Київраді не беруть участі в сесіях і пікетують засідання.

23 грудня секретар Київради Галина Герега підписала розпорядження про скликання 24 грудня пленарного засідання сесії Київської міської ради з метою термінового розгляду невідкладних питань забезпечення життєдіяльності міста Києва.

У зв'язку з тим, що будівля Київради й Київської міськдержадміністрації з 1 грудня зайнята учасниками Євромайдану, сесію вирішили провести в Солом’янській райдержадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: