Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко погрожував Кужель кримінальною справою

Середа, 25 грудня 2013, 16:19

Глава МВС Віталій Захарченко повідомив депутату від Батьківщини Олександрі Кужель про порушену проти неї кримінальну справу.

Про це Кужель напіcала на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, вона зі своїми сподвижниками спілкувалася в середу, 25 грудня, з міністром у його кабінеті.

"Ми висунули Захарченко три вимоги: очистити центр Києва від величезної кількості міліції, яка охороняє незрозуміло кого і незрозуміло що; покарати винних у побитті мітингувальників і тих, хто віддав злочинний наказ про розгін мирного протесту; знайти виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол і віддати їх суду", - написала Кужель.

Депутат зазначила, що її зауваження про побудований міністром маєток той зустрів вкрай недоброзичливо.

"У відповідь, подумавши хвильку, міністр "знайшовся" і повідомив, що проти мене також порушено кримінальну справу", - пише вона.

Захарченко, як стверджує Кужель, "нервово реагував на запитання про те, чи не пов'язаний напад на журналістку Чорновіл з її професійною діяльністю і безпосередньо з її останніми розслідуваннями про маєтках Захарченко та Пшонки".

"Це я обговорювати не маю наміру", - цитує вона його відповідь.

Опозиціонерка зазначає, що затягування розслідування розгону Майдану 30 листопада глава МВС також ніяк не коментував.

Як відомо, відставка глави МВС, якого звинувачують в організації розгону Майдану 30 листопада, є однією з основних вимог антиурядових мітингувальників. В опозиції погрожують Захарченко Гаагзьким трибуналом.

Ситуацію загострює той факт, що цієї ночі сильно побили журналістку й активістку Тетяну Чорновол.

Раніше Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї, їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: