Штаб спротиву має намір залишатися в Будинку профспілок ще місяць

Четвер, 26 грудня 2013, 13:00

Штаб національного спротиву працюватиме у Будинку профспілок ще мінімум місяць.

Про це заявив комендант штабу Степан Кубів, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Станом на ці хвилини жодного документу про припинення оренди нам ніхто не вручив", - сказав Кубів.

"Ми розуміємо, якщо угода не продовжена, то згідно з положеннями угоди та згідно із законодавством вона продовжується автоматично ще на місяць", - наголосив він.

Кубів нагадав, що вчора відбулось засідання президії Ради Федерації профспілок, яка проходила за зачиненими дверима, без депутатів від опозиції, які хотіли бути там присутні, та без преси.

Кубів повідомив, що сьогодні коменданти та журналістами здійснили ще одну спробу потрапити до голови президії ФПУ Кулика, але той відмовився зустрічатись.

Депутат звернувся до представників ЗМІ з проханням передати запрошення пану Кулику на загальнонаціональні збори профспілок, які відбудуться у неділю на Віче на Майдані.

"Ми тут знаходимось згідно рішення восьмимільйонних профспілок, і ніхто нас звідси не вижене", - додав він.

"Я звертаюсь через ЗМІ до пана Кулика: не будьте щуром, дайте оригінали документів, давайте працювати у правовому полі, почуйте нас!", - наголосив Кубів.

Він також додав, що всі приміщення Будинку профспілок будуть здані у належному стані, а всі збитки будуть компенсовані – відповідні рішення з цього питання ухвалено і задокументовано.

При цьому він звернув увагу на той факт, що влада не збирається компенсовувати збитки після свого антимайдану.

Кубів також звернувся до журналістів з проханням провести розслідування: на якій підставі профспілкові готелі "Турист" та "Дружба" приймали на проживання "беркутівців" і "тітушок".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування