Автомайдан їде до Пшонки. Міліція перекрила під'їзд до будинку КамАЗами

Субота, 28 грудня 2013, 13:16

Працівники ДАІ КамАЗами заблокували під'їзд до будинку Генпрокурора Віктора Пшонки, щоб не допустити до нього учасників колони Автомайдану.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від Батьківщини Олександр Бригинець.

"ДАІ на службі у прокуратури. Даішники заблокували під'їзд до будинку Пшонки, щоб не допустити до нього Автомайдан. Є відео, як даішник керує автомобілями, які блокують дорогу. Схоже, влада охороняє Пшонку не гірше, ніж Януковича", - зазначив нардеп.

Пізніше активісти повідомили, що власноруч відкотили з дороги самоскид, який перекривав рух транспорту.

"Силами автомайданців КамАЗ відкотили. Навіть якби це не вдалося, то громада була готова прорити дорогу поруч із ним. … Блокування не вдалося. Автомайдан таки їде під вікна Пшонки і ніяке ДАІ його не врятувало", - зазначив Бригинець.

Фото з Facebook Yurij Shubin
Фото з Facebook Yurij Shubin
 Фото з Facebook Yurij Shubin
Фото з Facebook Андрія Павловського
Фото з Facebook Андрія Павловського
Фото з Facebook Дмитра Булатова
Фото з Facebook Дмитра Булатова

Окрім того активіст Олексій Гриценко повідомив на своїй сторінці в Facebook, що в селі Гореничі кілька КамАЗів заблокували рух по двох вулицях за вказівкою працівників ДАІ.

"Номер однієї машини ДАІ 0501, друге 0247. Друга машина на звернення під час блокування дороги швидко намагалася втекти і трохи мене вдарила по нозі, це знято на відео і є свідки. Після цього машина втекла. На звернення до ДАІ - ніякої реакції. Подзвонив 102, зробив заяву про злочин ", - зазначив активіст Автомайдану.

У колоні - понад 100 авто. Як зазначають учасники Автомайдану, "тактика ДАІ - розділяти колону на групи по 3 авто". Внаслідок цього вся колона розтягнулася в одну суцільну "тягнучку" на кілька кілометрів.

Украънська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування