Автомайдан завітає до Януковича, Азарова і Рибака

Субота, 28 грудня 2013, 16:41

Учасники автопробігу 29 грудня поїдуть до резиденцій президента, прем'єр-міністра та спікера парламенту

Про це на брифінгу у Штабі національного спротиву заявив голова політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба партії.

"Завтра буде автомобільна політична екскурсія. Спочатку до резиденції президента. Від резиденції президента - до резиденції спікера. А від спікера - до резиденції прем’єр-міністра", - зазначив Яценюк.

За його словами, учасники автопробігу передадуть "три ключові вимоги українського народу.

"Звільнити невинуватих, посадити бандитів, відправити уряд у відставку". Якщо вони не чують, то ми прийняли рішення на дорозі написати їм ці три вимоги", - додав опозиціонер.

Після цього автопробіг має повернутись на Майдан і переповісти, як це все відбувалось.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що їхні акції протесту "абсолютно мирні", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми діємо в рамках українського законодавства, української Конституції ... Про всі наші заходах ми публічно оголошуємо напередодні", - зазначив Тягнибок.

За його словами, які-небудь події, про які не було заявлено, опозиція буде розцінювати як провокацію, "і не просто як провокацію, а провокацію нинішньої влади".

Як відомо, раніше активісти Автомайдану вже проводили свої акції під помешканнями глави МВС Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування