Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні люди на межі, а Янукович у Китаї ходить по музеях

Середа, 4 грудня 2013, 11:27

Президент Віктор Янукович у Китаї оглянув експозицію Музею теракотової армії імператора Цінь Ши Хуан-ді у місті Сіань, що у провінції Шеньсі.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Директор музею Цао Вей провів для глави держави екскурсію музеєм. Віктор Янукович зробив запис у Книзі Почесних гостей", - сказано в повідомленні.

 Янукович у Китаї ходить по музеях. Фото прес-служби президента

"Цао Вей вручив Віктору Януковичу пам’ятний подарунок – ілюстроване видання про музей", - додається у ньому.

Янукович подивився на теракотове військо
Янукович подивився на "теракотове військо"

Крім того, у Сіані Янукович зустрівся з головою народного уряду провінції Шеньсі Лоу Ціньцзянем.

Янукович сказав, що для України цікавий досвід Китаю в питаннях розвитку IT-технологій, авіабудування, нафтогазової галузі, і що наша країна готова співпрацювати в різних галузях економіки.

Українська і китайська делегації домовилися напрацювати пакет пропозицій щодо двостороннього співробітництва у сферах, що становлять взаємний інтерес.

Також Янукович ознайомився з роботою однієї з провідних авіабудівних компаній Китаю - Сіаньської авіаційної індустріальної корпорації "AVIC", відвідав музей корпорації, оглянув цех із виробництва авіаційних компонентів.

 
 

Як відомо, в цей час в Україні відбуваються масові акції протесту проти відмови влади від євроінтеграційного курсу та з вимогою відставки уряду й дострокових виборів президента.

Є постраждалі від сутичок із "Беркутом" та провокацій. Партія регіонів заявляє про спроби "перевороту" і мобілізує прихильників

Станом на середу, 12:15, сайт президента знову не відкривається. При спробах зайти на інтернет-представництво Януковича видає помилку або "веб-сторінка має цикл перенаправлень".

 
 

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...