Азаров збрехав послам: Начальник міліції Києва продовжує працювати

Середа, 4 грудня 2013, 13:23

Начальник столичної міліції Валерій Коряк дав свідчення в Генпрокуратурі в рамках розслідування кримінального провадження про перевищення повноважень правоохоронцями в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Коряк повідомив, що він продовжує виконувати обов'язки начальника столичної міліції.

"Міністр поки не прийняв рішення щодо мого прохання про відставку", - заявив він, додавши, що зважаючи на напружену обстановку в столиці він продовжує керувати київською міліцією.

Як відомо, прем'єр Микола Азаров на зустрічі з послами іноземних ще 2 грудня заявив, що начальника столичної міліції Валерія Коряка звільнили за силовий розгін Євромайдану 30 листопада.

"Я сьогодні як свідок давав свідчення у Головному слідчому управлінні у справі про перевищення повноважень правоохоронцями на Майдані Незалежності в ніч з 29 на 30 листопада", - сказав Коряк.

Він підкреслив, що відповів на всі запитання слідчого, і вони стосувалися організації роботи правоохоронців щодо забезпечення правопорядку в той день.

"Я не знаю, чи будуть мене ще допитувати. Вони тільки почали працювати. Я відповів на всі запитання. Напевно, будуть допитувати і моїх заступників, і співробітників спецпідрозділу "Беркут", які були в ніч на 30 листопада на Майдані", - розповів Коряк.

Відповідаючи на питання про те, чи завершено службове розслідування МВС щодо подій, пов'язаних з розгоном Євромайдану, начальник столичного главку повідомив, що попередні результати, можливо, будуть вже в четвер, 5 грудня.

Поки ж, за його словами, паралельно проходить службова перевірка МВС і розслідується кримінальна виробництво ГПУ.

Він підкреслив, що в рамках розслідування цієї справи підозрюваних ще немає, розслідування тільки почалося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...