Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція покликала пікетувати Межигір'я і прийняла план дій Євромайдану

Четвер, 5 грудня 2013, 21:21

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк запропонував присутнім на Євромайдані в Києві провести акцію протесту під резиденцією Віктора Януковича в Межигір'ї.

Євромайдан жваво відгукнувся на цю ідею, передає "ЛігаБізнесІнформ".

Виступаючи на Майдані Незалежності, Яценюк заявив, що протестувальники будуть чинити тиск на владу за допомогою пікетів, мітингів, блокування адміністративних будівель.

"А ще непогано було б ініціювати акцію під Межигір'ям", - сказав він і звернувся до учасників мітингу з питанням: "Добре було б?". Почувши схвальні крики, Яценюк повідомив: "Прийнято".

 Крім того, 8 грудня о 12:00 опозиція скликає на Майдані Незалежності Народне віче. Серед вимог - покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, кримінальна справа проти міністра внутрішніх справ Захарченка, відставка уряду Азарова і дострокові парламентські і президентські вибори, звільнення політичних ув'язнених.

У той же час 9 грудня опозиція має намір йти до апеляційного суду Києва з вимогою відпустити затриманих під час розгону мітингу на Майдані Незалежності та сутичок на Банковій.

Також опозиція прийняла План дій учасників Майдану, який складається з 5 блоків: основні цілі та завдання, міжнародні заходи, організаційно-правові заходи, заходи громадської непокори, окремі ініціативи.

Повний текст Плану дій учасників Майдану розміщений на сайтах опозиційних сил.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування