Побитому активісту Євромайдана закидають крадіжку мобільного

Субота, 7 грудня 2013, 20:41

У лікарню до побитого активіста Євромайдана Віталія Кузьменка завітав наряд міліції із звинуваченням у крадіжці мобільного телефона

Про це повідомив інший активіст Євромайдана, також побитий на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

Наразі обидва побитих активісти перебувають у Лікарні швидкої допомоги у відділенні нейрохірургії.

"У Кузьменка був наряд міліції - його звинуватили в крадіжці мобільного телефону. Кузьменко - один з ключових свідків у справі про розгін Євромайдану, він один з найбільш важко постраждалих людей - у нього закрита черепно-мозкова травма", - повідомив Бутусов.

За його словами, Віталій курив на сходах, до нього підійшов чоловік, попросив телефон подзвонити хворій дружині.

"Чоловік зайшов з телефоном Віталія в одну з палат, вийшов за кілька хвилин, повернув телефон. Через 15 хвилин влетіла міліція з обшуком палати і заявила, що в палаті, в яку він навіть не заходив, вкрали мобільний телефон, і Кузьменко звинувачується у крадіжці", - повідомив Бутусов.

"Всупереч закону, не запитали дозволу у лікаря на обшук у хворого. Не дочекалися адвоката. До Віталія прибув щойно адвокат - міліція зараз в палаті", - зазначив він і додав: "Сьогодні нас відвідувала делегація Європарламенту на чолі з Елмар Броком, запитували чи немає репресій проти свідків розгону Євромайдана".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування