Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція знайшла докази проти двох "штурмовиків" Банкової

Субота, 7 грудня 2013, 21:46

За фактами вчинення мітингувальниками кримінальних правопорушень під час мирних зібрань двох учасників акції під адміністрацією президента на Банковій поміщено під варту

Про це заявив  заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров, повідомили у прес-службі МВС.

За словами Татарова, один із учасників безпосередньо сприяв незаконному заволодінню транспортним засобом із застосуванням погроз.

"Він також керував групою осіб із доставки грейдера до місця вчинення кримінального правопорушення, і, навіть, дії своїх однодумців записував на відеокамеру", - зазначили у МВС.

"Другий активний учасник перебував за кермом трактора та скоював наїзд на працівників органів внутрішніх справ, тим самим загрожуючи їхньому здоров'ю та життю", - підкреслив Татаров.

За клопотанням слідчих цим зловмисникам у Шевченківському районному суді Києва обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

"На даний час слідчі мають у своєму розпорядженні докази вини цих людей у вигляді показань свідків, потерпілих, вилучення речових доказів з місця події, чітких відеозаписів, на яких видно, хто і як на вулиці Банковій керував грейдером, і як здійснювалося це правопорушення", - додав Татаров.

Робота над встановленням організаторів, виконавців та координаторів громадського безладу триває.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування