Януковичу і Путіну готують на підписання 13 документів

Понеділок, 9 грудня 2013, 10:21

У ході зустрічі президентів Росії Володимира Путіна і України Віктора Януковича планується підписати близько 13 документів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформоване джерело.

Під час шостого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії 17 грудня в Москві можливе підписання документа, який передбачає значне зниження цін на російський газ для України.

Наразі, за словами джерела, триває уточнення деталей.

Співрозмовник агенства повідомив, що на даний момент узгоджено Угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Російської Федерації про реалізацію і заходи державної підтримки відновлення серійного виробництва літаків сімейства Ан-124 з двигунами Д-18Т та їх модифікаціями.

Також готовий до підписання план дій з врегулювання торгових обмежень у двосторонній торгівлі між Україною і Росією на 2013-2014 роки і протокол між Кабміном і урядом РФ про поставки товарів з виробничої кооперації у 2014 році.

Окрім цього, буде підписано спільний українсько-російський план заходів зі святкування у 2014 році 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченко.

Як відзначив співбесідник агентства, буде підписано кілька документів, які передбачають спрощення перетину держкордону.

6 грудня Путін і Янукович у Сочі обговорили питання двосторонніх відносин і підготовку до засідання російсько-української міждержкомісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування