ВР Криму: Майдан стає некерованим

Понеділок, 9 грудня 2013, 18:02

Майдан стає неконтрольованим, вважають у президії Верховної Ради Криму.

Про це йдеться в останньому її зверненні до кримчан.

До такого висновку парламентаріїв півострова привів руйнування пам'ятника Леніну в Києві.

"Цей акт вандалізму показує , що майдан стає некерованим і що його учасники забули про декларовану ними раніше прихильність європейським цінностям. "Євроінтегратори" нагадують сьогодні полчища варварів, які захопили цивілізоване місто і що намагаються встановити в ньому свої порядки" , - говориться в документі.

Кримські парламентарії висловлюють крайню стурбованість останніми подіями, заявляючи , що "радикальні дії (демонстрантів) носять антидержавний і насильницький характер".

Члени Президія Крима різко засудили дії Евромайдану.

"Їх принцип - "чим гірше , тим краще". Їх завдання - спровокувати кровопролиття, занурити країну в хаос руйнівного і запеклого протистояння. Їх тактика - інформаційний терор і обман народу України" , - йдеться у зверненні.

При цьому в Криму звинуватили "європейських чиновників" в тому , що вони нібито "намагаються примусити нашу країну до форсованої євроінтеграції (...), ігноруючи думку більшості населення України".

"Запевняємо вас, що не віддамо Крим на поталу оскаженілих "євроінтеграторів", неонацистів і русофобів " , - заявили в президії ВР Криму.

Як повідомлялося, учасники форуму депутатів рад усіх рівнів та громадськості Луганської області вимагають від Віктора Януковича "негайно вжити всі необхідні заходи для відновлення законності в Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News