Автомайдан рушив до Януковича. Тітушки заблокували дорогу

Неділя, 12 січня 2014, 13:32

Учасники акції Автомайдану "Повістка для Януковича" рушили з Європейської площі у напрямку резиденції президента у Нових Петрівцях.

Майже одразу від учасників з'явилися  повідомлення про те, що "тітушки" заблокували рух на Володимирському узвозі біля Поштової площі.

"Тітушки перекрили Володимирський узвіз! Не дають проїхати Автомайдану", - заявляють у Facebook активісти.

Скрін-шот з Facebook Азада Сафарова
Скрін-шот з Facebook Азада Сафарова
Фото Азада Сафарова
Фото Азада Сафарова
Авто, яке перекривало рух на Поштовій площі.
Авто, яке перекривало рух на Поштовій площі. Фото Ростислава Мельника
Фото Азада Сафарова
Фото Азада Сафарова

Пізніше журналіст Азад Сафаров зазначив: "Даішник спокійно відпускає мікроавттбус тітушек, які перекривали рух".

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Бригинець, "активісти повідомили, що біля фунікулера (на Поштовій площі) натовп тітушек чекає Автомайданівську колону".

"Приємно, що ніхто з автомайданівців не розпатякав, що наш маршрут не пролягає через Володимирський узвіз. То певно тітушкам знову не заплатять за незроблену роботу",- додав він.

За словами нардепа, Автомайдан вирішив проїхати повз президентський вертолітний майданчик (на Парковій дорозі), "пересвідчившись вкотре, що ніяких вертольотів на ньому немає".

Також за інформацією Бригинця, на Дніпровській Набержній "міліціонери на чолі з капітаном А. Білоусом безпідставно зупиняють автомобілі, влаштовуючи провокації на дорозі".

"Капітан все це знімає і стежить як сержанти влаштовують провокації.  Головні претензії – нібито не пристібнуті реміні. І брудні номери", - додав Бригинець.

Фото Олександра Бригинця.
Фото Олександра Бригинця.
Цей майор міліції обїжджає пости ДАІ і наказує зупиняти Автомайдан‬. З ним двоє знімають на відео номери машин. Фото Азада Сафарова
"Цей майор міліції об'їжджає пости ДАІ і наказує зупиняти Автомайдан‬. З ним двоє знімають на відео номери машин". Фото Азада Сафарова

Як повідомляє Hromadske.TV, біля повороту на Межигір'я дорогу перекрили двома вантажівками, стоять ДАІвці і "Беркут".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News