Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замначальника "Беркута": Луценко впав біля пішохідного переходу

П'ятниця, 17 січня 2014, 18:31

Замначальника столичного "Беркуту" підполковник Микола Тягнирядно заявив, що екс-мінстр Юрій Луценко розбив голову не від рук силовиків.

Про це він заявив в інтерв'ю "Комсомольській правді" в Україні.

Розповідаючи про події в ніч з 10 на 11 січня під Святошинським райвідділом міліції, Тягнирядно зазначив, що Луценко всіляко його провокував.

"Він схопив мене за комір, почав говорити мені гидоту. Ці слова чули мої підопічні, люди, організатори мітингу, дружина Юрія Віталійовича. Всі. Він мене цілеспрямовано провокував", - повідомив підполковник.

"Якщо мене образили - нехай розбирається прокуратура. Я звертаюся до керівництва. Є юридичне відділення, нехай вони дадуть оцінку. Прокуратура нехай дає оцінку, суд. А відповідати на грубість грубістю не маю права. Навіть незважаючи на те, що мене смикали за куртку. Коли Юрій Віталійович зрозумів, що все марно, він почав закликати народ штурмувати наші автобуси", - зазначив він.

"Якщо уважно дивитися відео, я кілька разів все переглядав, в якийсь момент видно, що Луценко кидався на "Беркут". Потім своїм прикладом зазивав інших це робити. Він вимагав вести себе максимально агресивно. Звичайно, в такій метушні хто міг його впізнати? Хто міг зрозуміти, що стоїть не провокатор, а колишній міністр?" – додав "беркутівець".

"Той удар, який видно на відео, не міг нанести йому такі ушкодження. Це нереально. Скоріше, це не удар, а поштовх. Я вам так скажу: якби боєць його вдарив кулаком, Луценко б не встояв. Це точно. А у нього навіть окуляри залишилися цілими. Як таке можливо", - заявив Тягнирядно.

"За кілька хвилин він впав. Але не біля нас, а біля пішохідного переходу. Чому? Це питання. Можливо, відповідь ми колись дізнаємося. Явно Юрій Віталійович щось не договорює. Не виключено, що в нього потрапили каменем свої ж або хтось відштовхнув", - вважає полковник.

"Наскільки нам було видно, він впав не один. Їх було кілька людей. Можливо, з охороною. Не знаю. Нам не було видно. Все відбулося в 5 метрах від нас. Падав він за спинами журналістів, які там стояли. Вони навіть не змогли його зняти, вони один у одного питали, що там сталося. Можу сказати точно - були обставини, про які нам поки невідомо", - додав він.

Як відомо, Луценко постраждав під час сутички з Беркутом під Святошинським РВВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування