Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До опозиціонера "завітали" податківці з обшуком

Субота, 18 січня 2014, 17:51

У громадській приймальні нардепа від "УДАРу" Олесандра Корнійчука та офісу підприємства, яке очолює голова Кам’янець-Подільської райорганізації "УДАРу" Василь Ковальчук, податкова міліція  провела обшук та вилучила документи.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби УДАРу.

"Податкова міліція увірвалася до приміщення моєї громадської приймальні у Кам’янець-Подільському. Будь-які коментарі від співробітників громадської приймальні та офісу підприємства, які знаходяться в одному приміщенні, про незаконність таких дій податкова міліція проігнорувала, посилаючись на невідоме кримінальне провадження, відкрите нібито днем раніше", - розповів Корнійчук.

За словами нардепа, міліція вилучила документи, які стосуються прийому громадян, а також фінансову документацію підприємства, яке очолює голова кам’янець-подільського "УДАРу".

"З вересня минулого року підприємство Василя Ковальчука податкова перевіряла вже 15 разів, також з масовими перевірками тут побували "Держгірпромнагляд", обласний та міський "Енергонагляд" та ще з десяток перевірок інших інстанцій", - зазначив Корнійчук.

За його словами,  "нещодавно почалися прямі погрози з вимогою продати підприємство невідомим особам".

В "УДАРі" заявили, що звертатимуться до прокуратури з вимогою перевірити законність дій правоохоронців.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: