У сутичках на Грушевського - 24 постраждалих. Серед жертв є журналісти

Неділя, 19 січня 2014, 20:36

За допомогою до столичних медиків звернулися 24 постраждалих учасників протистояння з правоохоронцями на вул.Грушевського.

Про це заявили в департаменті охорони здоров'я КМДА, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Станом на 20:00 неділі по медичну допомогу звернулися 24 постраждалих під час сутичок на Європейській площі та біля стадіону "Динамо", трьох з них госпіталізували. У двох - рвані рани, у третього - перелом руки.

Ще 21 людині було надано необхідну допомогу та проведено обстеження, які засвідчило, що необхідності в госпіталізації не було.

Окрім того внаслідок подій біля "Динамо" постраждали мінімум четверо представників ЗМІ.

Світлошумова граната потрапила на ділянку біля стадіону "Динамо", де розташувалися журналісти. Одна журналістка отримала травму обличчя в результаті попадання осколка, іншим журналістом займаються медики, судячи з усього у нього контузія.

Ще в двох журналістів розбито голови камінням, що летіло з боку правоохоронців на мітингувальників.

У свою чергу лікар Ольга Богомолець на своїй сторінці у Facebook повідомила, що лікарня швидкої допомоги готова до прийому поранених, працює в звичайному режимі, спеціальних доручень від влади не отримувала.

"На даний момент каретами швидкої допомоги госпіталізовано троє людей, решті травмованих допомога надається медпрацівниками швидкоі допомоги Майдану", - зазначила Богомолець.

За її інформацією, карети швидкої стоять на вул.Інститутській і Парковій алеї.

Також вона наголосила, що ті, хто має контузію або знепритомнів від вибуху, потрібують  лікування в стаціонарі, тому їх треба передавати на лікування до медзакладів Києва.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...