Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники не планують доставляти Тимошенко на суд - донька

П'ятниця, 24 січня 2014, 01:17

Заяви тюремників про те, що вони готові доставити Юлії Тимошенко до суду свідчать про одне - вони не збираються доставляти Тимошенко на судове засідання

Про це йдеться у заяві доньки Тимошенко Євгенії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Євгенїі, заява тюремників щодо того, що її мама начебто відмовляється від участі у судових засіданнях – "брехня, бо не існує ані жодного відео, де б Юлія Тимошенко так казала, ані письмової відмови".

"Не зрозуміло, чому тюремники відмовляють у інвалідному візочку, не зрозуміло, чому його немає у лікарні", - зазначила Євгенія.

"Тюремна адміністрація глузує та каже, що хвора людина, яка практично не може пересуватися без сторонньої допомоги, має пішки добратися до автомобіля та викарабкатися туди. Це є порушенням прав людини та суперечить звичайній логіці", - підкреслила донька Тимошенко.

Також вона нагадала, що вимога про відеозйомку незалежними від адміністрації колонії людьми – журналістами – є принциповою вимогою Юлії Тимошенко, яка вже була оприлюднена раніше.

"Громадськість має  почути та побачити реальні події та позицію Тимошенко, а не змонтований на розсуд тюремників "фальсифікат", - наголосила донька лідера опозиції.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування