В опозиції очікують жорсткого штурму нових барикад

П'ятниця, 24 січня 2014, 07:33

Опозиціонер Зорян Шкіряк не виключає, що в суботу влада спробує "зачистити" нові барикади у Києві на Інститутській та Грушевського.

"Не виключаю, що завтра хунта здійснить спробу зачистки нової барикади на Інститутській і, можливо, барикад на Грушевського. Штурм очікується жорсткий. Оскільки розширення периметра Майдану їм точно не сподобалося", - написав він у Facebook.

"Ну, що ж, вперед, штурмуйте. Готові. Після жорстоких вбивств патріотів люди прекрасно розуміють ціну їхньої боротьби...", - додав Шкіряк.

За його словами, "мобілізація, активність та максимальна присутність громадян на Майдані кожного дня і ночі необхідні, як повітря", бо саме це владу "стримує і лякає найбільше".

Шкіряк наголосив, що опозиційні лідери – теж на Майдані: "Яценюк і Тягнибок особисто будували барикаду, після чого пішли спілкуватися з патріотами на Грушевського. На цей час обидва лідери, Арсен і Олег, знаходяться тут, на Майдані. Також, чергує багато народних депутатів "Батьківщини" і "Свободи".

"Депутати чергують і по лікарнях, куди можуть привозити поранених і побитих мітингувальників. Важливо не допустити їхніх арештів. В Олександрівській лікарні перебуває Дмитро Андрієвський, а в БСМП (лікарні "швидкої") Ірина Луценко", - додав він.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування