Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парламент Криму закликав Януковича ввести надзвичайний стан

П'ятниця, 24 січня 2014, 13:52

Президія парламенту Криму закликала Віктора Януковича ввести в Україні надзвичайний стан.

Про це йдеться у зверненні, опублікованому на офіційному сайті ВР АРК.

Таким чином в АРК відреагували на численні повідомлення з різних регіонів про штурм жителями облдержадміністрацій та висловлення недовіри місцевій владі.

"Учасники масових заворушень оголосили, що "беруть владу в свої руки", підпорядковуються рішенням самозванної "народної ради" і приступили до формування нелегітимних органів влади. Під загрозою основи конституційного ладу і система управління державою", - йдеться у зверненні.

Депутати звернулися до Януковича, в Раду національної безпеки і оборони України, до депутатів із закликом ввести надзвичайний стан в Україні.

Також у ВР Криму пропонують припинити фінансування з держбюджету "оголосили себе поза законом регіонів" до відновлення в них конституційного порядку.

Також оголошено збір грошей на підтримку кримського "Беркута".

У свою чергу Дніпропетровська обласна рада на сесії 23 січня прийняла звернення, в якому закликав Януковича "вжити всі законні заходи для стабілізації ситуації в країні".

Депутати Херсонської обласної ради також прийняли рішення звернутися до президента, щоб він "навів лад у країні".

У той же час у п'ятницю львівські регоніонали поклали відповідальність за ситуацію в країні на владу, яка втратила довіру народу, і закликали до відставки уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...